Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (4.52 secunde)
"Ama dus la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate ornamente traforate din lemn, precum unele pictate - 5 RON, bufnite bufnite, caluti, reni, ingerasi, oameni de zapada, braduti, fulgi de nea, lumanari, stelute sculptate - la 5 RON.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
La standul Isostar din Parcul Izvor, la Bucharest Running Marathon, am aflat ca se cauta gelurile sub forma solida, jeleuri de hidratare, peturi Isotonic la 6 RON, Isotonic - lichid, praf pentru antrenament, batoane - 6 RON, pentru competitii, bicarbonat cu magneziu pentru prevenirea crampelor si carceilor, batoane cu ciocolata, capsuni,malune, fructe de padure, banane.
Versiunea in limba romana a filmului poate fi vazuta pe contul de YouTube al Ambasadei la http://www.youtube.com/watch?v=MswEIxO89ks si contul de Facebook la http://www.facebook.com/bucharest.usembassy?v=wall.
"Deocamdata il voi prezenta pe 18 iulie in Biroul Permanent National al PDL pentru sustinere politica, va fi discutat in coalitie cu UDMR si va intra in a doua lectura in sedinta de Guvern, urmand a fi prezentat ulterior Parlamentului in aceasta toamna", a precizat Baconschi, la prima editie a Bucharest International Forum.
Sper sa avem o consistenta prezenta americana la a doua editie a conferintei Bucharest Forum, un fel de Davos regional, din aceasta toamna, pe temele energiei si ale oportunitatilor pe care operationalizarea conceptului unui Nou Drum al Matasii, in context post-Afganistan, le poate aduce in regiunea noastra", a precizat Mircea Geoana.
Lucrarile Summit-ului s-au incheiat cu adoptarea unui document (Bucharest Guidelines), care prevede promovarea investitiilor si afacerilor in domeniul infrastructurii, IMM-urilor, agriculturii, transporturilor feroviare si telecomunicatiilor.
Geoana a amintit ca anul trecut, in prima zi de desfasurare a "Bucharest Forum", avea loc prima intalnire dintre presedintele SUA si cel al Iranului, dupa multe decenii.
De amintit ca, pe 25 noiembrie 2003 saptamanalul Bucharest Business Week a organizat gala Financial Awards for Excellence” si a acordat bancii Raiffeisen Bank cele mai importante premii ale serii.
ßeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, a spus ca Romania, pentru a deveni cu adevarat o tara europeana, trebuie sa-si invinga cel mai puternic complex, acela al lipsei de incredere in fortele proprii, titreaza siteul Euractiv, care citeaza "Bucharest Daily News".
Evenimentul a fost organizat de catre Bucharest Business Week, in colaborare cu Asociatia Societatilor de Leasing din Romania (ASLR) si Asociatia de Leasing Bancar (ALB).
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
Banii vor fi utilizati pentru finalizarea proiectelor aflate in curs de dezvoltare pe piata locala, precum parcul de retail Vitantis, parcul logistic Bucharest West sau parcarea Europark, din Bucuresti.
Pentru unele proiecte avem discutii serioase, dar nu putem dezvalui numele companiilor partenere pentru ca nu am semnat contractele", a declarat luni directorul general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Kurt Strohmayer.De asemenea, lantul hotelier Starwood intentioneaza sa devina un jucator important pe piata romaneasca.
From Efficient Market Hypothesis to Behavioural Finance, and back Discussions and comments Organized by the Romanian-American University-Bucharest, CFA-Romania, DOFIN-AES and the Romanian Association of Financial Analysts.
Reteaua numara in prezent sapte unitati, in Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate in capitala si Carrefour Pitesti.
Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices si World Class at the Grand. The Grand Magazine este publicata de SCH Grand SRL.
S-au revazut (unii dintre ei dupa prea multa vreme) in cadrul inedit al Cave de Bucharest (un local unic prin standardele de calitate gastronomica si intelectuala) reprezentanti de frunte ai valului care a impus conditia unei prese inca libere.
Si linia turistica Bucharest City Tour va avea traseul de baza doar intre Piata Presei si intersectia Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bulevardul Natiunile Unite, de unde autobuzele vor circula pe Splaiul Independentei si pe la Piata Unirii.
google-analytics.com